مرجع تجهیزات اندازه گیری ایران

مرجع تجهیزات اندازه گیری ایران

مرجع تجهیزات اندازه گیری ایران، با ارائه طیف گسترده‏‌ای از معتبرترین برندهای تولید کننده تجهیزات صنعتی در گروه‏های مختلف و با همکاری نزدیک با وارد‏ کنندگان و توزیع‏ کنندگان اصلی این کالاها در ایران، تلاش می‏‌کند تا نیازهای متفاوت صنایع مختلف با کاربری‏ های متفاوت آنان را برآورده سازد. ارائه قیمتهای کاملا رقابتی و مناسب، همراه با کیفیت مطلوب خدمات پس از فروش از اولویت‏‌های مرجع تجهیزات اندازه گیری ایران محسوب می‌شود. مرجع تجهیزات اندازه گیری ایران با درک اهمیت این موضوع برای مشتریان خود و با بکارگیری نهایت توان و ابزارهای در دسترس در تعاملات خود با تامین‏ کنندگان، می‏‏‌کوشد امکان ارائه پایین‏‏‌ترین قیمتها و بهترین خدمات را فراهم آورد.

خدمات:
1- فروش آنلاین تجهیزات ابزاردقیق، تست و اندازه گیری و هیدرولیک
2- مقایسه آنلاین محصولات و دریافت اطلاعات فنی، قیمت و کاتالوگ محصولات
3- پشتیبانی و مشاوره فنی رایگان از طریق تلفن، ایمیل، چت و حضوری
4- مقالات علمی به روز در زمینه ابزاردقیق، تست و اندازه گیری و هیدرولیک
5- ارائه طیف گسترده‏‌ای از معتبرترین برندهای تولیدکننده تجهیزات
6- نصب و راه اندازی تجهیزات
7- خدمات مهندسی در زمینه طراحی مدارهای هیدرولیک و ابزاردقیق
8- خدمات پس از فروش و گارانتی محصولات

پیوندها

۴ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

انواع دبی سنج و کاربردهای آنها چیست؟

| دوشنبه, ۳۰ فروردين ۱۴۰۰، ۰۳:۴۴ ب.ظ

دبی سنج (جریان سنج) چیست؟
دبی سنج وسیله ای است که میزان جریان سیال را اندازه گیری می کند. دبی سنج ها ابزار اندازه گیری دبی هستند که برای اندازه گیری دبی خطی ، غیرخطی ، جرمی یا حجمی یک گاز یا مایع استفاده می شوند. دبی سنج ها با نام جریان سنج یا فلومتر نیز شناخته می شوند. این مقاله به طور خلاصه اطلاعات زیر را ارائه می دهد:

انواع دبی سنج ها / انواع فلومتر
عملکرد هر یک از دبی سنج ها
ویژگی های طراحی هر دبی سنج
مزایا و معایب هر یک از دبی سنج ها
انتخاب و کاربرد آن دبی سنج ها

 

انواع دبی سنج
به طور گسترده ای از دو نوع دبی سنج به طور گسترده ای در صنایع استفاده می شود:
دبی سنج حجمی
دبی سنج جرمی
ما در این مقاله فقط مزایا و معایب هریک از فلومترها را بررسی می کینم پس برای مطالعه بیشتر به مقاله جریان سنج چیست مراجعه کنید

 

دبی سنج حجمی
دبی سنج های حجمی به این دلیل نام گذاری شده اند که این دبی سنج ها حجم سیال عبوری از یک مکان خاص را در یک بازه زمانی مشخص اندازه گیری می کنند. دبی سنج های حجمی یک خروجی آنالوگ ، دیجیتال یا پالس فوری از میزان جریان حجمی مایع یا گاز را فراهم می کنند. انواع مختلف دبی سنج های حجمی به شرح زیر موجود است .

  • ۳۰ فروردين ۰۰ ، ۱۵:۴۴

انواع ترمومتر و موارد استفاده آنها

| سه شنبه, ۲۴ فروردين ۱۴۰۰، ۰۳:۴۹ ب.ظ

در بازار امروز انواع مختلف ترمومتر موجود است. قبل از خرید ، بسیار مهم است که از طیف وسیعی از محصولات در دسترس خود مطلع شوید. همچنین باید مناسب بودن هر یک از انواع ترمومتر ها برای کاربردهای مختلف را درک کرده و در هنگام خرید آن را در نظر بگیرید. رعایت مقررات ذخیره سازی ایمن در یک مرکز تهیه غذا ، به ترمومتر کاملاً متفاوتی نسبت به تولید کالا احتیاج دارد. همانطور که تب سنج مطب یا محل کار برای اندازه گیری های حیاتی صنعتی مناسب نیست. به اعتقاد ما در اینستروسنتر انتخاب دماسنج مناسب با توجه به کاربرد موردنظر شما بسیار مهم است. بنابراین بیایید ترمومتر های مختلفی را که ارائه می دهیم و کاربردهای ایده آل آنها را بررسی کنیم. برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ترمومتر به مقاله ترمومتر چیست مراجعه کنید

 

ترمومتر تماسی ( ترمومتر پراب دار )

دماسنج های تماسی یکی از متداول ترین انواع ترمومتر ها هستند. ترمومترهای تماسی قرائت دمای فوری مواد غذایی ، مایعات و نمونه های نیمه جامد را ارائه می دهند. پراب این ترمومتر اغلب به یک نوک تیز مجهز است و آنها را برای نفوذ و غوطه وری در ماده مورد نظر ایده آل می کند. این ترمومتر برای استفاده در مراکز تهیه غذا برای آزمایش بهداشت ، خرده فروشی ها و آزمایشگاه ها ایده آل هستند. به طور معمول دو نوع از این ترمومتر تماسی در دسترس هستند. ترمومترهای قلمی که ساختاری شبیه به قلم دارند و اغلب استفاده از آنها ارزان تر و ساده تر است. ترمومترهای پراب دار معمولاً دارای حداقل یک کابل 1 متری و ویژگی های اضافی پیچیده تر هستند. البته طرح های تاشو و تعداد زیادی ویژگی از آنها در دسترس است. اگر از این نوع ترمومتر در یک محیط حرفه ای استفاده می شود ، کالیبراسیون قابل ردیابی چیزی است که ما اکیداً توصیه می کنیم.

 

فواید ترمومتر های تماسی

استفاده از آن با نمایشگرهای ساده بسیار آسان است

قابل حمل

اندازه ، مواد و قدرت مانور پراب ها متفاوت است

پراب های سیمی بدون به خطر انداختن دقت ، نتیجه را به حداکثر می رسانند

دامنه ، وضوح و دقت متغیر اندازه گیری

 

دماسنج مادون قرمز

ترمومتر مادون قرمز یکی از انواع ترمومتر برای اندازه گیری غیر تماسی است. ویژگی غیر تماسی آنها را به بهترین ابزار برای اندازه گیری دمای سطح بسیار بالا یا پایین تبدیل می کند. ترمومتر های مادون قرمز شامل یک سیستم هدف گیری لیزری هستند که برای نشان دادن مرکز منطقه اندازه گیری طراحی شده است. از بین تمام دماسنج ها ، به دلیل پیچیدگی هایی مانند اندازه لکه و میزان انتشار ، می توانند برای پیچیده ترین اندازه گیری ها مورد استفاده قرار گیرند. توصیه می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنها به صفحه دماسنج مادون قرمز ما مراجعه کنید. این دماسنج های مادون قرمز در مکان هایی مانند تجارت خودرو و سیستم های تهویه مطبوع استفاده می شوند. فرایندهای تولیدی که شامل دمای شدید هستند نیز آنها را مفید می دانند. کالیبراسیون قابل ردیابی و همچنین درک صحیح از اندازه و میزان انتشار لکه ها توصیه می شود.

 

فواید دماسنج مادون قرمز

عدم تماس باعث می شود با خیال راحت دمای شدید گرفته شود

اندازه گیری ها با کشیدن ماشه انجام می شود

سیستم های هدف گیری لیزری امکان قرارگیری دقیق حسگر را فراهم می کنند

دامنه ، وضوح و دقت متغیر اندازه گیری

 

 

ترمومتر لیزری با ترموکوپل های نوع K (دماسنج های نوع K)

ترمومتر تماسی با ترموکوپل های نوع K یکی از انواع دماسنج های تخصصی و متنوع هستند. این ترمومترهای لیزری نوع K با دماهای شدید سر و کار دارند و بیشتر در آزمایشگاه ها و صنایع وجود دارد. این نوع دستگاه مناسب برنامه هایی است که به دقت بالایی نیاز دارند. قابل توجه ترین ویژگی آنها توانایی تسهیل طیف وسیعی از پلاگین قابل تعویض در پراب ها است. 'K-type' در واقع به ترکیب فلز پراب اشاره دارد. ما هنوز از این واحد به عنوان K-Type یاد می کنیم زیرا متداول ترین نوع پراب است. هر پراب هدف خاصی دارد. ما آنها را به دسته پروب های هوا ، مایع ، نفوذ و سطح تقسیم می کنیم. اگر در یک محیط حرفه ای چندین برنامه کاربردی دارید ، k-types بهترین گزینه شماست. مدل های دارای چندین سنسور ، قرائت مقایسه ای را امکان پذیر می کنند. ما به شما توصیه می کنیم قبل از خرید ، پراب های ترموکوپل را بررسی کنید. با توجه به دقت زیاد مورد نیاز در این دستگاه ها ، ما همیشه کالیبراسیون را توصیه می کنیم.

 

فواید ترمومتر لیزری با ترموکوپل های نوع K

دامنه های اندازه گیری دما

دقت بالا

زمان پاسخ اندازه گیری سریع

پراب های قابل تعویض مناسب برای هر کاربرد

مدل های سنسور دوگانه ، قرائت مقایسه ای را امکان پذیر می کنند

اندازه ، مواد و قدرت مانور پراب ها متفاوت خواهد بود

دامنه ، وضوح و دقت متغیر اندازه گیری

 

 

دیتالاگر دما
دیتالاگر دما ، امکان اندازه گیری مداوم دما را دارند. پس از فعال شدن ، آنها دما را در فواصل از پیش تعیین شده ضبط کرده و در حافظه ذخیره می کنند. بارگیری داده ها و مشاهده آنها بر روی نمودار عملیاتی معمول است اما برخی از دستگاه ها ، داده ها را در زمان واقعی نشان می دهند. اکثر دیتالاگرها با هر رایانه ، لپ تاپ یا تبلت سازگار هستند. طراحی دیتالاگر ها به آنها امکان می دهد سطح حرارت را در مناطق بحرانی که باید درجه حرارت ثابت وجود داشته باشد ردیابی کنند. مکان های معمول برای یافتن آنها شامل اتاق های ذخیره سازی ، حمل و نقل و آزمایشگاه ها است. اگر مایلید سوابق منظمی را از این فعالیت ها به مدیریت ، حسابرسان یا همکاران خود ارائه دهید ، دیتالاگرها ایده آل ترین گزینه هستند. انواع دماسنج که نقش های مهمی مانند این را دارند همیشه باید کالیبره شوند.

 

فواید دیتالاگر دما

اندازه گیری های ضبط شده را می توان به ایمیل یا گزارش پیوست کرد

محدودیت های هشدار قابل تنظیم کاربر به طور معمول گنجانده شده است

یک کاربر ممکن است نرخ ورود به سیستم ، زمان شروع و حالت ورود به سیستم را انتخاب کند

نرم افزار تجزیه و تحلیل ارائه شده نمایش گرافیکی از داده ها را فراهم می کند

دامنه ، وضوح و دقت متغیر اندازه گیری

 

لیبل دما

هنگامی که نیاز به اندازه گیری دما در شرایط مختلف صنعتی وجود دارد ، اکثر مهندسان در مورد تجهیزات گران قیمت الکترونیکی اندازه گیری دما فکر می کنند. گرچه در بسیاری از موارد ، شما می توانید کار را با روش های کم هزینه و بسیار ساده انجام دهید. درصورت نیاز فقط به این نکته که دمایی از قبل تعیین شده یا نرسیده است ، مواد حساس به حرارت به صورت مداد رنگی ، رنگ ، گلوله یا برچسب می توانند کار را به آسانی ، ارزان و به اندازه کافی دقیق برای اکثر افراد انجام دهند.
این مواد قابل ذوب و حساس به گرما از جامدات بلوری تشکیل شده اند. با گرم شدن ، به دمایی می رسیم که در آن مواد جامد به شدت به مایع تبدیل می شوند. نقطه ذوب قابل تولید است و عملا تحت تأثیر شرایط محیطی که ممکن است باعث خطا در سایر روش های سنجش دما شود ، نمی شود. به عنوان مثال ، وسایل الکتریکی اندازه گیری دما اغلب در حضور الکتریسیته ساکن ، "سر و صدای" الکتریکی یا هوای یونیزه در نزدیکی تجهیزات الکتریکی به طور نامنظم عمل می کنند.
لیبل دما نشانگر دما هستند که از یک یا چند نشانگر حساس به گرما تشکیل شده اند و در زیر پنجره های مقاوم در برابر حرارت مهر و موم شده اند.

 

فواید لیبل دما

هر بخش دارای مقادیر دمای ° C و ° F است

هر برچسب در برابر روغن و آب مقاوم است

تغییر رنگ حتی پس از سرد شدن جسم اندازه گیری شده غیرقابل برگشت است(البته نوع بازگشتی هم وجود دارد)

پس از استفاده ، می توان برچسب ها را برداشته و به گزارش ها چسباند

فوق العاده برای گزارش های ردیابی

 

ترمومتر محیطی (دماسنج محیطی)

دماسنج های محیطی به دلیل نحوه ثبت و نمایش داده ها بی نظیر هستند. برخلاف بسیاری از دستگاه های دیگر ، آنها حاوی دو پراب هستند. این پراب ها انواع مختلفی دارند. متداول ترین چیدمان ، یک پروب داخلی در داخل واحد است و یک پراب خارجی نیز گاهی از طریق سیم متصل می شود. پراب خارجی را می توان در فاصله زیادی از واحد قرار داد. برخی از پراب های خارجی می توانند برای دامنه طولانی ، بی سیم باشند. صفحه نمایش هر دو قرائت را همزمان نشان می دهد که امکان مقایسه مستقیم را دارد. یک استفاده معمول به عنوان دماسنج یخچال فریزر است. آنها همچنین در محل های ذخیره سازی و کلاس های درس معمولا مورد استفاده قرار می گیرند. ترمومترهای محیطی یک گزینه ارزان قیمت اما با دوام تر برای دستگاه های آنالوگ هستند. ما کالیبراسیون را در هر دستگاهی که در یک محیط حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد ، توصیه می کنیم.


فواید ترمومتر محیطی

مقایسه همزمان مکان های مختلف

به شناسایی دلایل خارجی تغییر دما داخلی کمک کنید

دامنه ، وضوح و دقت متغیر اندازه گیری

 

ترمومتر آنالوگ

دماسنج های آنالوگ اغلب یکی از ارزانترین و محبوبترین انواع دماسنج ها هستند. آنها برای استفاده در خانه یا محیط های غیر تخصصی که به دقت قابل ردیابی نیاز نیستند ایده آل هستند. بیشتر افراد ترمومتر آنالوگ را با دستگاه های پر از مایع مرتبط می کنند. اما این اصطلاح شامل طیف وسیعی از دستگاه های Bi-Metal است که با استفاده از اجزای مکانیکی کار می کنند. نمایشگر بصری اغلب یک صفحه یا نشانگر یا مقیاس است.

 

فواید ترمومتر آنالوگ

نمایشگرهای ساده ای که به راحتی قابل خواندن هستند

به طور معمول در هر دو درجه سانتی گراد و درجه فارنهایت اندازه گیری می شود

اکثر دستگاه ها به صورت دیواری قابل نصب هستند

دامنه ، وضوح و دقت متغیر اندازه گیری

  • ۲۴ فروردين ۰۰ ، ۱۵:۴۹

پرشر سوئیچ | ساختار پرشر سوئیچ

| يكشنبه, ۲۲ فروردين ۱۴۰۰، ۰۴:۴۴ ب.ظ

پرشر سوئیچ | ساختار پرشر سوئیچ چیست ؟ پرشر سوئیچ (Pressure switch) تجهیزی است که برای کنترل فشار یک فرایند طراحی شده است. این تجهیز زمانی که به یک فشار معین از قبل تعیین تنظیم شده برسد خروجی را فراهم می کند. تعریف دیگر اینکه پرشر سوئیچ نوعی سوئیچ است که زمانی که فشار به یک میزان معین برسد تماس الکتریکی را برقرار می کند. پرشر سوئیچ ممکن است به گونه ای طراحی شود که بر اثر افزایش و یا کاهش فشار این سوئیچ را بدهد یا تماس الکتریکی را برقرار کند. سوییچ های فشار به طور گسترده‌ای در صنعت برای نظارت و کنترل اتوماتیک سیستم هایی که از مایعات تحت فشار استفاده می کنند، استفاده می‌شود. نوع دیگر پرشر سوئیچ نیروی مکانیکی را تشخیص می دهد به عنوان مثال یک قطعه حساس به فشار برای باز کردن خودکار در ها در ساختمان های تجاری استفاده می شود. از این سنسورها در برنامه های زنگ خطر امنیتی مانند سطوح حساس به فشار نیز استفاده می ‌شود.

 

ساختار پرشر سوئیچ
سوئیچ فشاری که برای فشار مایعات ساخته می‌شود شامل اجزای زیر است:
1- کپسول
2- دم
3- لوله بوردون
4- دیافراگم یا پیستون

  • ۲۲ فروردين ۰۰ ، ۱۶:۴۴

انواع MCB

| چهارشنبه, ۱۸ فروردين ۱۴۰۰، ۰۳:۵۸ ب.ظ

فیوز مینیاتوری
کارشناسان برق از فیوز مینیاتوری (MCB)  که مخفف Miniature Circuit Breaker می باشد و نوعی قطع کننده جریان الکتریکی است در نقطه اتصال ورودی برق شهری به سیستم برق رسانی ساختمان و مراکز استفاده می نمایند، کاربرد اصلی فیوز‌ها بدین گونه می باشد که در صورتی که جریان اولیه و اضافه بار  در مسیر انتقال انرژی مشاهده گردد به طور آنی جریان برق را قطع می‌کنند. فیوز های مینیاتوری در شدت جریان متناوب 16 آمپر الی جریان تا ۱۰۰ آمپر طراحی و تولید می گردند. به ظور کلی وطیفا اصلی فیوز جلوگیری از بروز آسیب های مالی  جانی ناشی از افزایش آمپر جریان الکتریکی می باشد، در صورت بروز این اتفاق فیوز آسیب دیده و می سوزد لذا از آسیب دیدن وسایل برقی جلوگیری می نماید.
درون بدنه نارسانا فیوز یک نوار فلزی وجود دارد که در صورتی که ولتاژ عبور از آن بیش از حد استاندارد آن فیوز باشد نوار فلزی ذکر شده ذوب می گردد و باعث قطع شدن جریان می گردد.

دورمن اسمیت

از لحاظ سرعت عکس العمل فیوز ها به دو دسته تقسیم می گردند:

فیوز‌ کندکار: در صورت ایجاد عبور جریان بیش از حد مجاز از این نوع فیوز‌، برق دیرتر قطع می گردد، همچنین  واکنش این فیوز در مقابل جریان اتصال کوتاه لحظه‌ای می باشد.

فیوز‌های تندکار: این فیوز زمان قطع کمتری نسبت به دسته اول دارا می باشند و اکثرا از آن جهت مصارف روشنایی استفاده می گردد.
جریان بلند مدت از طریق یک فلز (بیمتال) مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت عبور جریان بیش از حد مجاز، فلز گرم شده و خم می گردد که این باعث می شود، عمل کنتاکت در فیوز مینیاتوری قطع گردد. در همین راستا جریان اتصال کوتاه از طریق سیم پیچی که درون فیوز موجود می باشد تشخیص داده می شود.

 

انواع جریان های قابل کنترل در فیوز مینیاتوری

جریان لحظه‌ای: به جریان ابتدایی ای گفته می‌شود که در یک لحظه (کمتر از یک ثانیه)  وارد فیوز می گردد و فیوز توانایی تحمل این جریان را دارد.

جریان نامی: به حداکثر جریانی گفته می‌شود که فیوز قادر است آن را تحمل نماید و در صورتی که جریانی بیش از حد مجاز از آن عبور نماید باعث آسیب دیدن فیوز می گردد.

 

انواع فیوز از لحاظ تیپ بندی:


فیوز مینیاتوری نوع B. روشنایی:
 
این فیوز عموما در مصارف خانگی و روشنایی قابل استفاده می باشد و قادر است جریان اضافه بار بین ۳ تا ۵ برابر جریان نامی مشخص را قطع نماید و حساسیت مناسبی برای کاربرد‌های خانگی دارند و به عنوان فیوز مینیاتوری تندکار در سطح بازار شناخته می شود.

فیوز مینیاتوری نوع C. موتوری:

کاربرد اصلی این فیوز در صنعت می باشد و قادر است جریان اضافه بار بین ۵ تا ۱۰ برابر جریان نامی مشخص را قطع نماید و  نسب به فیوز های تیپ B زمان بیشتری را صرف می نماید. بیشتر است و به عنوان فیوز مینیاتوری کندکار در سطح بازار شناخته می شود.

فیوز مینیاتوری نوع D. ترانسفورماتوری:
جهت مصارف صنعتی خاص (مانند مولد‌های اشعه ایکس X-Ray و یا ترانسفورماتور‌ها) از فیوز مینیاتوری نوع D استفاده می گردد و در برابر جریان اضافه بار بین ۱۰ تا ۲۰ برابر جریان نامی مدار را قطع می کند و دارای زمان قطع  بیشتری نسبت به سایر تیپ‌های فیوز می باشد.

فیوز مینیاتوری نوع K. قدرت:
جهت حفاظت از مدارات قدرت، ترانسفورماتور و موتور‌ها از مینیاتوری های نوع K استفاده می گردد، کاربرد این دسته از فیوز ها بدین گونه می باشد که در برابر جریان اضافه به نسبت سایر فیوز ها بسیار حساس تر می باشد و سریع جریان الکتریکی را قطع می نماید.

فیوز مینیاتوری نوع Z. بسیار حساس:
در صورتی که جریان عبوری از جریان نامی بیشتر گردد، این نوع از کلیدهای مینیاتوری در مدت زمان معین شده، فرمان قطع را صادر می‌کند و دارای حساسیت بسیار بالا در برابر اضافه بار و اتصال کوتاه نسبت به تمامی فیوز های مینیاتوری دارد و در صورت رویت خطا مدار را قطع می نماید.

 

  • ۱۸ فروردين ۰۰ ، ۱۵:۵۸